Akaydın İlkokulu

Kırveli Mahallesi 490 Sokak No 1 SALİHLİ/MANİSA
Vizyon
Demokratik yönetim anlayışı içinde, çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden değişim ve gelişime açık bir ortaokul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Akaydın İlkokulu olarak, öğrencilerimizi; ilgi ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata hazırlamak, Türkçeyi doğru kullanan, kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerili, kendine güvenen, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini, milletini, bayrağını seven, yurttaş olma bilincine sahip, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
TÜRKİYE GENELİ 2.AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI; KULAMI kategorisinde: 3´lük EQUILIBRIO kategorisinde: 4´lük Q-BITZ kategorisinde: 5´lik MANİSA GENELİ AKIL OYUNLARI TURNUVASI: EQUILIBRIO kategorisinde : İL BİRİNCİLİĞİ KULEMİ kategorisinde: İL BİRİNCİLİĞİ Q-BİTZ kategorisinde: İL BİRİNCİLİĞİ 2019 TAKEV STRATEJİ OYUNLARI TURNUVASINDA; KORİDOR kategorisinde: 1´lik ABALONE kategorisinde: 4´lük BATTLE SHEEP kategorisinde: 1´lik ve 2´lik 2018 YILI 6. ULUSAL STRATEJİ OYUNLARI TURNUVASI; QUORIDOR kategorisinde: 1´lik, 5´lik ve 7´lik ABALONE kategorisinde: 3´lük ve 4´lük BATTLE SHEEP kategorisinde: 5´lik
ANKARA-İZMİR ASFALTININ KENARINDADIR.İZMİR´E 90 KM´DİR.
KIRVELİ MAHALLESİ 490 SOKAK SALİHLİ MANİSA
MANİSA´YA UZAKLIK 70 KİLOMETREDİR.OKULUMUZ SALİHLİ MERKEZ OKULUDUR.
eTwinning (2 Adet)