May

Okulumuz çapında düzenlenen resim yarışmasında 1. gelen, Manisa geneli oyuncu beyinler yarışması 2. aşamayı geçen öğrencilerimizi ve ayrıca oyuncu beyinler yarışmasında Manisa'da 3. olan ve Ankara'da bizi temsil edecek öğrencimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerine, idaresine ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda ''Trafik Haftası'' yazı, şiir ve etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını sevinçle, gururla ve coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Kutlu Olsun!

Nis

Manisa TAZOF Oyunları Mangala Oyunu İl Birincisi Asel BİLGİN öğrencimizi, ailesini, yetişmesinde emeği geçen İsmail ve Semra öğretmenlerimizi tebrik ederiz; Rize’ de düzenlenecek Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek öğrencimize başarılar dileriz.

Nis

Akaydın İlkokulu’ nda Yılın Son Heyecanı! 2023 -2024 ikinci yarıyıl geleneksel perşembe kermeslerimizi 1. sınıflarımız ile bitirmenin huzuru ve mutluluğu ışığında , emeği geçen okul aile birliğimize, 1. sınıf öğretmenlerimize ve velilerimize, katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz. Her şey çocuklarımız için. Akaydın sizinle güzel, iyi ki varsınız.

Nis

Akaydın'da baharla birlikte gelen güzellik… "Açık Hava Kitap Okuma Etkinliğimiz ve Kitap Okuma Slogan Yarışması'ndan" öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin güzel zamanları... Okul bahçemizin her köşesinde kitap okuma etkinliği yaptık. Emeği geçen tüm eğitim sevdalılarına teşekkür ederiz.

Nis

Akaydın'da baharla birlikte gelen güzellik… "Açık Hava Kitap Okuma Etkinliğimiz ve Kitap Okuma Slogan Yarışması'ndan" öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin güzel zamanları... Okul bahçemizin her köşesinde kitap okuma etkinliği yaptık. Emeği geçen tüm eğitim sevdalılarına tşekkür ederiz

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut YENEN, okulumuzu ziyaret ettiler. Mart ayının son bayrak töreninde, müdürümüzü aramızda görmek bizleri onurlandırdı. Teşekkür ederiz.

Mrt

AKAYDIN İlkokulu'nda bahar tadında kermes... 2023 -2024 ikinci yarıyıl  geleneksel perşembe kermeslerimizi 2.sınıflarımız ile devam ediyoruz. Emeği geçen okul aile birliğimize, 2. sınıf öğretmenlerimize ve velilerimize , katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

AKAYDIN ailesi olarak 4. sınıflarımızla TÜBİTAK bilim söyleşimizi tamamladık. Berkcan Boz hocamıza teşekkür ederiz. Mutlu yaşamanın anahtarı hareket etmekten geçer.

Mrt

Şehitler Ölmez…18 Mart Şehitler Günü Anısına  Mahalle  Sakinlerimizden Şehit Sabri Dalı’ın Ailesine Ziyarette Bulunduk.

Mrt

Dur Yolcu Bastığın Yerleri Toprak Diyerek Geçme Tanı!… 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlama programımız.

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılarak bu toprakları bizlere vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı kutlu olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma törenimizi gerçekleştirdik.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Öğrenciler ve tüm okul personeli birinci zille çök - kapan - tutun eylemini gerçekleştirdiler ve ikinci zille birlikte hızla dışarı çıktılar.